Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Yrttinyyttihieronta

Thai yrttinyyttien historia alkaa jo "Ayudthaya" kaudesta (1300- 1700- luvulta), jolloin tuoksuvaa kuumapakkausta käytettiin sodasta palaavilla sotilailla lievittämään lihassärkyjä ja mustelmia. Yrttinyytit ovat kankaasta tehtyjä pieniä palloja, joiden sisällä on hyvää tekeviä yrttejä. Nyyttien ja kiehuvan kuuman öljyn yhdistelmä rentouttaa lihakset ja laukaisee pienet kiputilat tehokkaasti, mutta jättää asiakkaan energiseksi.

Yrteistä erittyy eteristä öljyä, joka imeytyy käsiteltävään henkilöön. Lämpö ja yrttienöljyt vaikuttavat iholla samalla kuin yrttien aromaterapeuttinen tuoksu vaikuttaa mieleesi.

Yrttinyyttien sisältämät yrtit kasvatetaan luonnonmukaisesti ilman kemiallisia lannoitteita tai hyönteisten torjunta-aineita. Yrtit kerätään tuoreina ja juuri oikeaan aikaan päivästä jotta ne olisivat laadukkaita. Nyytit sisältävät mm. Inkivääriä, kurkumaa, sitruunaruohoa, pomeloa ja akasiapuun lehtiä.
 
Yrttinyyttien avulla voi saada silkkisen kauniin ihon. Nyyttiä voi käyttää myös ravitsemaan ihoa ja parantamaan ja elvyttämään kuivan ja herkän ihon verenkiertoa. Iho vahvistuu, pehmenee ja tasoittuu kun kuolleet ihosolut irtoavat sen pinnalta.  Nyytti on erinomainen lihasjännitykseen, jäykkyyteen, kipuihin tai nivelongelmiin. Niveltulehdus, krooniset ihotulehdukset, migreeni, stressi, ahdistuneisuus voivat myös vähentyä nyyttien käytön myötä.

68€