Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Turvehoidot

Lehtosuon Hoitoturve on puhdas suomalainen luonnontuote, joka nostetaan suosta ilman raskaita koneita koostumuksen rikkoontumisen estämiseksi. Hoitoturpeeksi hyväksytään vain paras raaka-aine. Välittömästi noston jälkeen turve jauhetaan erittäin hienoksi massaksi. Turpeesta ei poisteta eikä siihen lisätä mitään, vain maatumattomat puunpalaset seulotaan massasta ja siten varmistetaan turpeen tasainen laatu.  

Hoitoturpeen terapeuttinen vaikutus perustuu sen sisältämien biologisten ainesosien aktivoivaan vaikutukseen sekä syvälämpövaikutukseen. Turpeella on erittäin hyvä lämmönsidontakyky.  Turve on säilynyt jopa tuhansia vuosia suossa hapettomissa olosuhteissa, missä bakteerit eivät menesty.

Tärkeimmät terapeuttiset aineet ovat humushapot (28,5%) sekä fulvohapot (10%). Lisäksi turve sisältää monia ihoa hoitavia aineita, kuten rautaa, kuparia, magnesiumia, mangaania ja sinkkiä.

Lämmin turvehoito vilkastuttaa verenkiertoa ja tehostaa aineenvaihduntaa. Sen on todettu auttavan iho-oireita, poistavan kuona-aineita ja normalisoivan hormonitoimintaa. 

Hoidon aikana hierotaan pää, kädet ja jalat sillä aikaa kun lämmin turve vaikuttaa koko selän aluella. Turpeen poiston jälkeen hierotaan myös selkä.

75 €