Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Intialainen päähieronta


Intialainen päänhieronta on vuosituhansia vanha, alkujaan ayurvedinen hoitomenetelmä. Intialainen päähieronta on syvällisesti rentouttava ja miellyttävä elämys, joka vaikuttaa sekä fyysisellä että psyykkisellä tasolla. Olo on puolen tunnin hoidon jälkeen seesteinen ja ajatukset kirkkaat ja rauhalliset. Hoidon vaikutus tuntuu koko kehon vireystason paranemisena ja vaikutus jatkuu myös seuraavien päivien ajan. Hoito muodostuu sarjoista hierontaliikkeitä, joilla käsitellään hartiaseutu, olkavarret ja pää tehokkaasti, mutta hellävaraisesti.

Hoidolla voidaan saada apua mm. päänsärkyyn, lihasjännityksiin, unettomuuteen ja stressin. Hoito voi parantaa myös keskittymiskykyä ja lisätä yleistä vireystasoa.

Verenkierron paraneminen, lihasten hapenottokyvyn paraneminen ja mielen rauhoittuminen auttavat kehon omien säätelymekanismien toimintaa ja edistävät siten terveyden ylläpitoa (kuonanpoisto, autoimmunologiset vaivat, hormonaaliset epätasapainot...). Intialainen päähieronta on hoitokokemuksena miellyttävä ja rentouttava ja se sopii istuen tehtynä kaikenikäisille tai jopa kesken työpäivän.

30 min   27 €
45 min   36 €