Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Hot stone

Kiviterapia on ikivanha hoitomuoto. Kivillä on hoidettu sairauksia ja pyritty ehkäisemään niitä. Lämpimillä ja kylmillä kivillä tehtävillä hoidoilla ja hieronnoilla on pitkät perinteet.

Hoidossa käytettään kuumia laava- eli Basalttikiviä. Kylmiä Sedimenttikiviä käytetään ihon rauhoittamiseen ja turvotuksen ehkäisemiseksi esim. kasvoilla.

Jo muinaiset Roomalaiset vannoivat lämpimien kivien energisoivaan voimaan. Intiaanit hoitivat niillä mitä erilaisimpia vaivoja, mm. kuukautisiin liittyviä kiputiloja.

Kiviä voidaan käyttää hierontavälineinä koko kehon ja kasvojen alueella ja ne antavat mahdollisuuden hemmotella ja rentouttaa asiakas täydellisesti. Hieronnan tarkoituksena on rentouttaa lihakset ja samalla asiakkaan mieli.

Hieronta vaikuttaa paikallisesti hierottavalla alueella. 
Se vauhdittaa laskimoveren virtausta kohti sydäntä, jolloin väsyneet lihakset rentoutuvat. Hieronta vapauttaa endorfiinia: kiputilat kehossa vähenevät, lihasjännitykset pehmenevät, iho solujen uudistuminen nopeutuu; ihon väri paranee ja siitä tulee pehmeän tuntuinen.

Kuumilla kivillä pyritään nostamaan ihon lämpötilaa paikallisesti, jolloin saadaan myös ihon pintakerrosten verenkierto ja aineenvaihdunta vilkastumaan. Lämpö avaa hiki- ja talirauhasten suuaukot, jolloin hien mukana kehosta poistuu kuona-aineita. Kuumat kivet sopivat lämpöpakkausten asemesta rentouttamaan ja vapauttamaan asiakas kroonisista kivuista. Kiviä voidaan myös käyttää kontrastihoitona; vuorotellen kuumia ja kylmiä kiviä, jolloin saadaan verenkierto vilkastumaan.

60 min  65 €
90 min  85 €