Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

< takaisin

kyani_main.jpeg

Kyäni

Kyänin mullistavilla tuotteilla on merkittävä myönteinen vaikutus. Kokeile Kyänin tehokkaita hyvinvointia tukevia tuotteita ja koe enemmän!

Tarvitsemme hyvät yöunet, täysipainosta ravintoa ja liikuntaa pysyäksemme terveinä ja vireinä. Tarvittavien ravintoaineiden saaminen päivittäin voi kuitenkin olla vaikeaa. Lisäksi kiireisen elämäntyylin ja stressin takia on entistä tärkeämpää täydentää ruokavaliota ravintolisillä. Ravintolisien tulee vaikuttaa tehokkaasti ja niiden käytön tulee olla vaivatonta.

Kyanin terveyskolmio-pakkaukseen sisältyvät kolme ainutlaatuista tuotetta antavat sinulle voittamattoman yhdistelmän vitamiineja, kivennäisaineita, hivenaineita, antioksidantteja ja rasvahappoja sekä NitroFX:ää, jonka ainutlaiituinen koostumus lisää typpioksidin tuotantoa elimistössä. Kyänin tuotteet auttavat voimaan paremmin ja antavat energiaa, jotta voit elää täysillä.

Kyänin tuotteet ja Kyäni Terveyskolmio on suunniteltu toimimaan yhdessä täydellisesti antaen elimistöllesi päivittäin sen tarvitsemat välttämättömät vitamiinit ja kivennäisaineet.      

www.kyani.net

hyvinvlouise.kyani.net

kyani-logo.png