Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

< takaisin

Fysikaaliset palvelut

Fysioterapia perustuu terveyden, liikkumisen ja toimintakyvyn edellytysten tuntemiseen ja parhaaseen saatavilla olevaan tietoon. Fysioterapian perusteena on fysioterapiatiede, jonka keskeisenä kiinnostuksen kohteena on ihmisen toimintakyky ja liikkuminen ja näiden suhde yksilön toimintaan, sekä erityisesti toiminnan heikkeneminen ja häiriö. Fysioterapiassa sovelletaan monen muun tieteenalan tutkimusta ja tietoa. Fysioterapia on osa julkista ja yksityistä sosiaali-, terveys-, kuntoutuspalvelujärjestelmää.

Fysioterapiassa arvioidaan asiakkaan/potilaan terveyttä, liikkumista, toimintakykyä ja toimintarajoitteita hänen toimintaympäristössään. Fysioterapian menetelmiä ovat terveyttä ja toimintakykyä edistävä ohjaus ja neuvonta, terapeuttinen harjoittelu, manuaalinen ja fysikaalinen terapia sekä apuvälinepalvelut.

kuntovalineet.png

Hinnasto

Lääkärin lähetteellä

30 min

35 €

45 min

47 €

60 min

50 €

Sähkö

7 €

Lämpö-/kylmähoidot

7 €

Toimistomaksu

7 €

Hoidot ovat aina yksilöllisiä. Samalla opetetaan kotiohjelma ja tarpeen vaatiessa neuvotellaan hoitavan lääkärin kanssa jatkohoidosta. Laitoksen vastaava lääkäri on Prof Markku Hakala SV 206599

Fysioterapeuttina toimii Juha Parkkonen. Potilasasiamies on fysioterapeutti OMT Risto Paloheimo

Ilmoitathan aikaa varatessasi mahdollisesta lähetteestä.

Korvauksen määrä
Lääkärin määräämän hoidon hoitopalkkioista korvataan 40 %, kuitenkin laskettuna KELAn hyväksymästä hoitokorvauksesta. Korvauksen hakuaika on enintään 6 kk.