Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

< takaisin

Esteettinen kauneudenhoito

Radiesse – Kolmivaikutteinen kohottava hoito
Ruiskutettavan Radiesse -hoidon kalsiummikropartikkeli ja geeli kohottavat piirteitä heti ja piilottavat siten ikääntymisen merkkejä. Lisäksi Radiesse muodostaa ihon alle ainutlaatuisen tukirakenteen, joka edistää elimistön omaa kollageenimuodostusta. Prosessi jatkuu useiden kuukausien ajan, joten Radiesse -hoidon välitön vaikutus myös säilyy pitkään. Kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että luonnollisen näköiset tulokset säilyvät useimmilla asiakkailla jopa kahden vuoden ajan. Hoitotulokset ovat kuitenkin aina yksilöllisiä.
Tuote on saanut myyntiluvan EU:n viranomaisilta vuonna 2004 ja Yhdysvaltojen elintarvike- ja lääkevirasto FDA:lta vuonna 2006.

Hinta: 1,5 ml 540 €


Mesolangat – kasvojen kohotus ilman veistä
Mesolangat kiinteyttävät ja kohottavat ihoa. Hoidossa iho säilyttää heleytensä ja elastisuutensa eikä paksuunnu. Biohajoavat mesolangat asetetaan injektiomenetelmällä. Tulos näkyy heti toimenpiteen jälkeen ja säilyy jopa kaksi vuotta. Mesolagat lisäävät kehon kollageenin tuotantoa ja kasvattavat fibroblastien määrää. Hoidettavan alueen verenkierto paranee joten kudoksen hapen ja ravinteiden saanti kasvaa.
Menetelmällä voidaan tehdä koko kaulan alueen tai kasvojen alueen kohotus. Tiivistää jonkin muun alueen ihoa, esimerkiksi käsivarsista tai vatsasta. Mesolangat sopivat myös rintojen tai takapuolen kiinteyttämiseen ja kohottamiseen.

Mesolankojen vaikutus kasvoille

  • Kollageenin muodostumisen stimulointi ihossa (aktiivisin aika ensimmäiset 2-3 kuukautta)
  • Kasvojen keski- ja alaosan piirteiden paraneminen
  • Lymfan luonnollisen liikkumisen paluu
  • Miimisten juonteiden rentoutuminen
  • Ryppyjen siloittuminen ja täyttyminen. Ero täyteaineisiin on se, että mesolangat eivät aiheuta kasvojen piirteiden suurenemista
  • Kulmakarvojen ja yläluomien kohotus
  • Ihon värin muutos ja pigmenttiläiskien normalisointi
  • Vajaan tilan täyttäminen ja luonnollisten muotojen palauttaminen tarpeen mukaan käyttäen erikoistekniikkaa

Tutustumistarjous! 15€ / lanka (norm. 20€) Minimi 10 kpl


Restylanerestylane_272_08_lr.jpeg
Auttaa säilyttämään nuorekkaan raikkauden kasvonpiirteitä ja kasvojen luonnetta muuttamatta. Restylane antaa luonnolliselta näyttävän lopputuloksen, joka ei ole pysyvä.

KYSE EI OLE MUUTTAMISESTA
Restylane injektiohoidot juonteiden ja ryppyjen tasoitukseen sekä huulten täyteläistämiseen.

Restylane/Perlane 1ml 350
Restylane Vital 1ml 250
Juviderm Volift 1ml 380 €
Juviderm Voluma 1 ml 380 €

1ml Restylane/ Perlane -geeli riitää yleensä yhden alueen keskisuuren juonteiden hoitoon.

Restylanehoidon toteuttaa luotettava, monivuotisen kokemuksen injektiohoidoista omaava sairaanhoitaja Virva Tilhé.

Tarkempi hinta-arvio ja hoidon suunnittelu hoitajan kanssa.restyserti.jpeg

Konsultointikäynti on ilmainen.


Biorevitalisaatiohoidot
Biorevitalisaatiolla ihosi elvytetään hyaluronihappoinjektioilla tehokkaasti ihon sarveiskerrosta
syvemmältä niin, että kollageeni ja elastiini uusiutuu. Ihosi saa tällöin kosteutta ja ravintoa, jolloin sen väri tasoittuu ja rakenne kiinteytyy.

Hoidossa sairaanhoitajakosmetologimme pistää ihoon n. 0,5 – 1,0 mm syvyyteen

(riippuen ihon paksuudesta) ihoa täyttävää hyaluronihappoa.

Injektioalueet: kasvot, kaula, dekoltee ja kädet

Hinta: 150€ / kerta sarjahoidoissa, yhden kertahoidon hinta 160€.

Hoitosarjan lukumäärä ja tiheys on aina henkilökohtainen, joka riippuu hoidettavan asiakkaan tarpeista ja räätälöidään henkilökohtaisesti.
Konsultointikäynti on ilmainen.


Azzalure®
A-tyypin botuliinitoksiini on luonnonvarainen bakteeriproteiini. Erittäin pieniä botuliinitoksiiniannoksia ruiskutetaan ihon alle lihakseen aluelle, jolla ryppyjen syvyyttä halutaan vähentää.

Aine toimii estämällä hermoimpulssit, jolloin ryppyjä aiheuttavasta, liiallisesta supistumisesta vastaava lihakset voivat rentoutua. Se ei vaikuta hermoston muihin toimintoihin, kuten ihon kosketusherkkyyteen.

Azzalure® -hoidon vaikutus alkaa tulla näkyviin noin 2-3 päivän kuluttua injektiosta. Injektioiden vaikutus on aina väliaikainen ja kestää yleensä noin neljä kuukautta tai joskus kauemmin. Seuraavan hoidon ajankohta riippuu vaikutuksen yksilöllisestä kestosta kunkin asiakkaan kohdalla.
On tärkeää varmistaa, ettei hoitoa käytetä useammin kuin kolmen kuukauden välein.

azzalureAzzalure on paikallinen lihasrentouttaja. Se ei vaikuta hermoston muihin toimintoihin, kuten ihon kosketysherkkyyteen.

A-tyypin botuliinitoksiin, joka on erityisesti kehitelty esteettisiin hoitoihin mm. naururyppyjen, otsan ja kulmien välin ryppyjen hoitoon.

Yksi alue 200€